Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:58:51 GMT

آموزش حضوری در مدارس قم تا پایان سال تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۲۳۸۷

آموزش حضوری در مدارس قم تا پایان سال تعطیل شد

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، بهرام سرمست در نشست امروز ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با بیان این که قرار داشتن استان قم در رده سی ام استان های درگیر با کرونا عملا به معنای تشویق مدیران و مسؤولان استانی است اظهار کرد: این که استان قم در پایین جدول ابتلا، بستری و جانباختگان کرونایی است به معنای آن است که مسؤولان استان، اجر خود را گرفته اند و موفق بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با انتقاد از برخی دستگاه های استان برای در اختیار قرار ندادن امکانات به طرح شهید سلیمانی تصریح کرد: پیش از این هم عنوان کرده ایم که همه دستگاه ها بر اساس مفهوم کار ستادی و قرارگاهی موظف به در اختیار قرار دادن امکانات لازم اعم از نیروی انسانی مأمور و یا خودرو و مانند آن به طرح شهید سلیمانی هستند.

استاندار قم در این باره افزود: اگر برخی دستگاه های اجرایی به این طرح کمک نمی کنند، باید همان دستگاه ها را پلمپ کرد.

وی سپس دستور داد در صورت عدم در اختیار قرار دادن خودرو از سوی دستگاه های اجرایی استان برای پیشبرد فعالیت های طرح شهید سلیمانی، خودرو در اختیار رئیس یا مدیرکل همان دستگاه به طرح شهید سلیمانی اختصاص داده شود و همچنین نیروی انتظامی استان نسبت به توقیف خودرو در اختیار قرار داده نشده اقدام کند.

سرمست سپس اهمیت تحقق عملی دولت الکترونیک را یادآور شد و گفت: طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، همه دستگاه های اجرایی موظفند تا پایان سال جاری، سه فعالیت پُرمراجعه خود را به صورت الکترونیکی در آورند که این امر باید از سوی معاونت مربوطه در استانداری مورد نظارت و ارزیابی قرار گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به این که به روزهای پایانی سال نزدیک می شویم، قطعا برخی از ادارات مانند بانک ها با افزایش حضور مردم مواجه خواهند شد که لازم است گزارشی نیز با محوریت تشدید نظارت ها در این موضوع از سوی معاونت مربوطه در استانداری به نشست هفته آینده این ستاد ارائه شود.

استاندار قم همچنین به بسته شدن مرزهای ایران با عراق اشاره و خاطر نشان کرد: البته برخی از مسافران و زائران از عراقی هم اکنون در کشور ما و در استان قم حضور دارند که لازم است مراقبت های بیشتری از هتل ها و مسافرخانه های محل اقامت این عزیزان با غربالگری و انجام نمونه گیری های لازم صورت گیرد تا در صورت مثبت شدن برخی نمونه ها، اقدام برای قرنطینه به عمل آید.

وی سپس با پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی استان برای تعطیلی مدارس استان تا پایان سال جهت جلوگیری بیشتر از شیوع موج چهارم ویروس کرونا موافقت کرد و بیان داشت: تیم های گشت و نظارت مشترک در سطح استان باید دوباره فعالیت جدی خود را آغاز کنند.

وی همچنین درباره پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی استان برای إعمال محدودیت های بیشتر در برخی مناطق استان تصریح کرد: به هر حال بر اساس برآوردها و ارزیابی های دانشگاه علوم پزشکی، برخی مناطق استان مانند پردیسان و شهرک قدس، آلودگی کرونایی بیشتری دارند که از این رو پیشنهاد إعمال برخی محدودیت ها و تعطیلی ها در این مناطق شده است، اما باید گفت تعطیلی برخی امکانات در این مناطق عملا به تردد بیشتر ساکنان آن به متن شهر می انجامد و همچنین منع تردد در این مناطق و محله ها عملا امکان پذیر نیست.

سرمست سپس اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی در این موضوع به بیان برخی پیشنهادها اکتفا نکند و پیشنهاد عملیاتی ارائه دهد تا قابلیت اجرایی و نظارت داشته باشد.

استاندار قم در عین حال درباره پیشنهاد دیگر دانشگاه علوم پزشکی استان برای تعطیلی شهربازی های سرپوشیده گفت: بدیهی است ناظران دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت می توانند با هر مکانی که شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کند با تذکر، اخطار و پلمپ برخورد کنند و از این رو، نیازی به مصوبه این ستاد برای تعطیلی شهربازی های سرپوشیده وجود ندارد.

وی با اشاره به نمونه های مثبت مشاهده شده در برخی روستاهای قم مانند صرم و تاج خاتون بیان داشت: لازم است تا مراقبت های بیشتری در روستاهای استان به عمل آید.

سرمست همچنین به ضرورت مراقبت بیشتر در مراکز خرید و روزبازارها با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال توجه داد و اذعان کرد: امید است صدا و سیمای استان در اطلاع رسانی های کرونایی خود، توجه بیشتری را به طرح محله محور شهید سلیمانی معطوف دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قم استاندار قم آموزش غیرحضوری مبارزه با کرونا شیوه نامه های بهداشتی طرح شهید سلیمانی دولت الکترونیک مراکز خرید روستاهای استان دانشگاه علوم پزشکی طرح شهید سلیمانی اختیار قرار دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۲۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال‌ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تا اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می‌شود و این معاونت بر می‌گردد در این سال‌ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چرا که معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین معاونت‌های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و تمام کلمات به تربیت ختم می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می‌کنند که تربیت محقق شود.

دولت قبل پیگیر سند ۲۰۳۰ بود، مسیر این دولت سند تحول است

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می‌شود.

پورثانی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی مؤثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می‌توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می‌توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی‌توان درس خواند.

جذب ۱۵ هزار معلم پرورشی پس از ۱۵ سال

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت اامآموزش و پرورش افزود: طی سال‌های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می‌شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال‌هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می‌کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون‌های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون‌ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

پورثانی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید بر اینکه جوشش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

شاخص‌های تربیتی در رتبه بندی معلمان لحاظ می‌شود

پورثانی اضافه کرد: در نظام ارزیابی شاخص‌هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می‌دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می‌کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص‌های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص‌هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

کد خبر 6094767 علی قدمی

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • مردم در دور دوم انتخابات مجلس نیز حضوری پرشور داشته باشند
  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند